DetInreSpelet.se – en blogg om personlig utveckling

Personlig utveckling är det som står i centrum för den här bloggen. Det är ju naturligtvis ett ganska brett område, det där med personlig utveckling. Men enligt min definition handlar det om allt som får oss att växa som människor och som gör att vi tar tillvara på oss själva och våra resurser på ett bättre sätt.

Således är ambitionen att behandla alla möjliga områden inom ramen för denna definition av personlig utveckling. Tanken är att jag ska diskutera ämnen som exempelvis självkänsla och självförtroende, mental träning, tidsplanering och personlig effektivitet. Andra ämnen som kan tänkas dyka upp är stresshantering, avslappning, träning och annat som får oss att må bra.

Namnet Det inre spelet kommer från det engelska uttrycket Inner Game som enkelt uttryckt handlar om att vi måste förändra oss på insidan för att det ska ske någon förändring på utsidan. Vill vi bli bra på något räcker det med andra ord oftast inte att göra rätt. Vi måste också ändra vår mentala inställning och tänka rätt.

Lämna en kommentar

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!