Om Fredrik

DetInreSpelet.se är en blogg om personlig utveckling. Med personlig utveckling menas i det här fallet allt som får oss att växa som människor och göra mer av det vi redan har för att leva ett bättre och mer givande liv.

Här hittar du således tips och tankar om ämnen som till exempel självkänsla, relationer, kommunikation, tid och effektivitet.

Jag som driver sajten heter Fredrik Hillvesson och är leg. psykolog. Som du säkert redan har listat ut har jag ett stort intresse för personlig utveckling, vilket också gör att jag lägger ner mycket tid på att läsa böcker och förkovra mig inom detta område.

Intresset för personlig utveckling började i samband med att jag läste till psykolog. Kanske berodde detta inte i första hand på att det var just psykologi som jag läste, utan på grund av att läsandet i sig öppnade en ny värld för mig.

Jag förstod att information i alla dess former är ett fantastiskt sätt att utvecklas och förändra sig själv. Syftet med den här sajten är att fortsätta i den traditionen och dela med mig av en del av min kunskap för att du också ska kunna ha nytta av den.

Ambitionen har varit att ha en praktisk snarare än en akademisk vinkel på informationen. Jag sätter själv stort värde på böcker och information som levererar handfasta tips och tekniker för att jobba med olika aspekter av sig själv.

Och om du uppskattar detsamma tror jag att du kommer att ha stor glädje av den här sajten.

Värt att tillägga är att jag även driver en del andra hemsidor, exempelvis om sömnproblem, att sluta snusa, att skriva uppsats samt personlig effektivitet.

Jag har också skrivit tre böcker, nämligen Snusfri på tre veckor, Sju enkla steg till en färdig uppsats och Från sömnlös till utsövd.

Välkommen.

Fredrik

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!