”Ett enkelt sätt att få tiden att räcka till och minska stressen på jobbet”

Visste du att det ofta räcker med några få men kraftfulla förändringar för att få tiden att räcka till och samtidigt minska sin stress?

Och faktum är att det inte är speciellt svårt – många av de mest effektiva metoderna är så enkla att vem som helst kan använda sig av dem.

Tro mig, jag vet hur det känns att inte få tiden att räcka till. Under en period i min karriär kändes det nästan som att högarna med arbete levde sitt eget liv. Hur mycket jag än jobbade fanns det alltid lika mycket kvar att göra.

Fascinerande resultat

Jag insåg att det inte skulle hålla så länge till. Därför bestämde jag mig för att studera allt material jag kom över inom personlig effektivitet och stresshantering. Därefter satte jag teknikerna i verket för att se hur väl de fungerade. Och resultatet fick mig att tappa hakan.

En del av de tips jag provade hade ingen effekt alls på min produktivitet. Andra fungerade någorlunda bra. Men det intressanta är att en handfull av de tekniker jag provade fick min personliga effektivitet att fullkomligen explodera. Med hjälp av de här metoderna fick jag mer gjort under loppet av ett par timmar än jag många gånger fått under en hel dag.

Ett system för personlig effektivitet och minskad stress

Jag bestämde mig för att samla ihop de mest effektiva teknikerna och sätta samman dem till ett system. Jag har nu möjlighet att erbjuda det här systemet i form av en utbildning i personlig effektivitet och stresshantering.

Utbildningen består av en samling av de mest effektiva teknikerna för att få tiden att räcka till och minska sin stress. Den innehåller allt du behöver veta för att dramatiskt öka din personliga effektivitet och samtidigt få din stresskurva att peka neråt.

Teknikerna som ingår i utbildningen har använts i decennier av högpresterande och framgångsrika personer inom vitt skilda områden för att få mer gjort på kortare tid och samtidigt minska sin stress. En del av teknikerna är kända – men används ofta på fel sätt – medan andra är helt okända för de allra flesta.

Passar alla personer

Det som gör utbildningen extra speciell är att den är sammansatt så att den passar alla olika typer av personer. Många system inom personlig effektivitet riktar sig enbart mot en viss typ av människor, exempelvis de som är väldigt strukturerade, vilket gör att bara en bråkdel av dem kan ta till sig det som lärs ut.

I min utbildning finns det till och med möjlighet att inkludera ett enkelt test för att få fram vilken typ av arbetsstil varje deltagare har för att kunna anpassa de olika teknikerna efter var och en så att alla får ut så mycket som möjligt.

Utbildningen är upplagd enligt ett steg för steg-format, vilket gör att den är enkel att ta till sig. Teknikerna går att sätta i verket omedelbart vilket gör att effekten av den ökade effektiviteten visar sig nästan direkt efter utbildningen.

100-procentig garanti

Samtliga tekniker bygger på varandra och det finns en tanke med det. Enskilda tips här och där kan visserligen ha en måttlig effekt på effektivitet och stress, men det är först när de läggs ihop till ett sammanhållet system som det börjar hända saker på riktigt.

Utbildningen består av en heldag och en halv uppföljningsdag. Tack vare uppföljningsdagen ökar deltagarnas motivation för att verkligen ta till sig och använda sig av kunskapen i praktiken. Dessutom finns det möjlighet att följa upp de frågor som uppstår. Detta gör att förutsättningarna för att tillgodogöra sig systemet blir optimala.

Jag är så säker på att ni kommer att ha nytta av den här kursen att jag lämnar en 100-procentig garanti. Är ni inte nöjda efter utbildningen behöver ni heller inte betala. Säg bara till att det inte motsvarade era förväntningar så skickar jag ingen faktura. Ni har ingenting att förlora.

Om du vill veta mer om utbildningen och hur den kan hjälpa dig och dina kollegor att öka er effektivitet och minska er stress, hör av dig till mig via mitt kontaktformulär.

Jag ser fram emot att höra av dig.

Bästa hälsningar

Fredrik Hillvesson

Seniorkonsult

P. S. Är du intresserad av utbildningen så hör av dig så fort som möjligt. Den här kursen är en av mina många projekt vilket gör att jag inte vet hur länge jag kommer att kunna erbjuda den.

Lämna en kommentar

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!